Gijsbers Hoveniers, aangenaam!

Als vakkundig en zeer ervaren hovenier in onder andere Barendrecht, Ridderkerk, Rhoon, Rotterdam en Zuid-Holland e.o. kunnen wij voor u als particulier en bedrijf uw tuin(en) ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Naast vakmanschap is het ook passie die er bij komt kijken. Tenminste, bij Gijsbers Hoveniers. Die liefde voor het vak merkt u in elk facet van ons werk. Van tuinontwerp tot tuinaanleg, van tuinonderhoud tot tuinrenovatie.

Tuinen die samen met u passioneel, professioneel en met veel creativiteit op de tekentafel tot stand komen. Zo aangelegd dat wij zelfs de kleinste details niet uit het oog verliezen en in onderhoud dat uw tuin op z’n mooist groeit en bloeit.

Als Groenkeur-hovenier staan we in voor de kwaliteit van ons werk. Van eerste offerte tot laatste hand. Onze goed opgeleide, ervaren en representatieve medewerkers staan voor u klaar. Met die aanpak weten steeds meer particuliere en zakelijke opdrachtgevers ons te vinden. En niet alleen meer in de eigen vestigingsplaats Barendrecht, maar in een groot deel van Zuidwest-Nederland, Zeeland en Noord-Brabant. Ook kunt u bij ons zusterbedrijf Gijsbers Groenprojecten terecht voor de aanleg en onderhoud van bedrijfstuinen, groene buitenruimten en (advies over) boomverzorging.